Aat seorang pemuda lembut yang selalu dibuli oleh anak-anak muda yang lain di kampung. Aat hanya mengadu nasib dan selalu meluahkan kesedihannya dibuli kepada Siti. Siti menasihatkan Aat supaya terus kuat.

Siti berkongsi kisahnya apabila suaminya meninggal kerana tertelan biji mangga. Ketika itu dia sedang sarat mengandung. Siti terpaksa menguruskan uri anaknya sendiri setelah bersalin menggunakan Kit Pengurusan Uri (Placento). Apa itu Placento? Placento merupakan produk kit cuci uri bagi individu yang mahu menguruskan uri bayi mereka di rumah sendiri. Produk ini dapat memudahkan dan menjimatkan masa pengguna bagi menguruskan uri bayi mereka.

Aat telah menghadiahkan produk inovasi D’Athirah Design Magic Ruler kepada Siti. D’Athirah Design Magic Ruler merupakan satu set pembaris yang mempunyai pola khas tersedia padanya bagi meningkatkan produktiviti hasil jahitan.

Nantikan episod seterusnya minggu hadapan! Mengenai inovasi sosial apa pula ya? #MOSTI#YIM#PahangSkills#KampungKita#InovasiSosial#D​’AthirahDesignMagicRuler #KitPengurusanUri#Placento