Selamat Datang ke Yayasan Inovasi Malaysia

Kongsi
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Seluruh Warga Yayasan Inovasi Malaysia (YIM) mengucapkan Selamat Datang kepada Encik Mohd Rozaidi bin Abdul Rahman, Ketua Pegawai Operasi (Program); Encik Khairul Anuar bin Muhamad Noh, Pengurus Divisyen Komunikasi Korporat dan Encik Muhammad Zainul Ariffin bin Hamsani, Eksekutif Komunikasi Korporat (Unit Teknologi Maklumat) yang melapor diri bertugas di Yayasan Inovasi Malaysia (YIM) hari ini. Semoga dapat memberikan khidmat yang terbaik kepada YIM.

Blog Berkaitan

EPISOD 5 : SIAPA DIA?

Kelibat lelaki misteri yang selalu kelihatan di sekitar kawasan kampung tiba-tiba menjadi isu hangat di kalangan penduduk. Mereka mula menceritakan pengalaman masing-masing tentang kelibat lelaki misteri itu. Siapa dia? Ada yang mengatakan lelaki misteri itu...

Baca lebih lanjut

Hubungi Kami

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan lebih maklumat mengenai akitiviti kami atau ingin bertanya mengenai potensi perkongsian atau kolaborasi, lengkapkan borang berikut dan kami akan menghubungi anda!

Ditubuhkan sejak Oktober 2008, visi kami adalah untuk mendorong inovasi dan kreativiti di kalangan rakyat Malaysia, dengan menyasarkan kanak-kanak, belia, wanita, orang kurang upaya, masyarakat luar bandar dan organisasi bukan kerajaan.

Lokasi

Unit L3-E-1A & L3-E-1B,
Level 3, Enterprise 4,
Technology Park Malaysia,
57000 Bukit Jalil,
Kuala Lumpur

Hubungi Kami
Jom setia berhubung dengan kami

Langgan kami dan terima berita dan peristiwa terkini dari YAYASAN INOVASI MALAYSIA

Our time: 11:56am +08

Terima kasih kerana melayari laman web baru kami. Kami ingin maklum balas mengenai pengalaman anda untuk membantu kami menguruskan laman web kami dengan lebih baik untuk anda!