Sesi Brainstorming Pembangunan Centre of Excellence (Akademi Inovator Sosial)

Kongsi

15 Disember 2021- Sesi Brainstorming Pembangunan Centre of Excellence (Akademi Inovator Sosial) telah berlangsung bermula jam 8.30 pagi hari ini yang dianjurkan oleh Yayasan Inovasi Malaysia (YIM) secara fizikal di Bilik Mesyuarat Cengal, Hotel Eastin, Pulau Pinang.

Hadir dalam sesi ini adalah Ketua Pegawai Eksekutif, Puan Sharmila Mohamed Salleh; Ketua Pegawai Operasi (Program), Encik Rozaidi Abd Rahman; Pengurus Divisyen Khidmat Pengurusan, Encik Ahmad Mukram Mohamed dan Pengurus Inovasi Sosial, Puan Fadzlina Mahamad Razi.

Hadir sebagai fasilitator bagi sesi ini adalah Encik Salahuddin Bin Deraman (Akademi Minda Usahawan). Turut hadir sebagai panel adalah Dr. Md Fauzi bin Md Ismail (Pendaftar, Lembaga Teknologis Malaysia), Encik Adnan Bin Ismail (Timbalan Pengarah Latihan, Institut Latihan Perindustrian Perai), Dato’ Dr. Ahmad Ramzi Bin Dato’ Zubir (Ketua Pegawai Eksekutif, Planet Mahir), Puan Nor Raihan Binti Che Hasan (Pegawai Sains, MOSTI) dan Puan Nurhayati Binti Niaz Ahmad (Timbalan Pengarah, Jabatan Pembangunan Kemahiran).

Tujuan sesi ini diadakan adalah untuk berkongsi idea, kepakaran dan pengalaman serta bertukar-tukar pandangan bagi membina kerangka awal dalam pembangunan Akademi Inovator Sosial YIM.

Blog Berkaitan

Yayasan Inovasi Malaysia (YIM) dan Upskilling 4 Upscaling (U4U) telah menganjurkan Program MyMobifix: Kursus Penyelenggaraan dan Membaik Pulih Telefon Pintar dan Asas Keusahawanan Sosial bagi Membantu Pekerja Ekonomi Gig yang Terpinggir

JOHOR, 4 MAC 2022 – Yayasan Inovasi Malaysia (YIM) buat julung kalinya telah bekerjasama dengan rakan strategik iaitu Upskilling 4 Upscaling (U4U) menganjurkan Program MyMobiFix: Kursus Penyelenggaraan dan Membaik Pulih Telefon Pintar & Asas Keusahawanan...

Baca lebih lanjut

EPISOD 5 : SIAPA DIA?

Kelibat lelaki misteri yang selalu kelihatan di sekitar kawasan kampung tiba-tiba menjadi isu hangat di kalangan penduduk. Mereka mula menceritakan pengalaman masing-masing tentang kelibat lelaki misteri itu. Siapa dia? Ada yang mengatakan lelaki misteri itu...

Baca lebih lanjut
Our time: 1:49pm +08

Terima kasih kerana melayari laman web baru kami. Kami ingin maklum balas mengenai pengalaman anda untuk membantu kami menguruskan laman web kami dengan lebih baik untuk anda!