4 Mei 2021 - 4 Jun 2021

JAWATAN KOSONG KETUA PEGAWAI OPERASI (PROGRAM)

POSTER-HR_KETUA-PEGAWAI-OPERASI_735x1080_v2_05052021

Mengenai Acara

Permohonan adalah dipelawa kepada Warganegara Malaysia yang berwibawa, berintegriti, berkelayakan, dinamik, kreatif, inovatif dan berumur tidak melebihi 50 tahun pada tarikh tutup iklan untuk mengisi kekosongan jawatan Ketua Pegawai Operasi (Program).

Syarat-syarat permohonan dan tanggungjawab jawatan adalah seperti tertera pada infografik.

Emelkan permohonan dan resume kepada Divisyen Sumber Manusia & Khidmat Pengurusan, Yayasan Inovasi Malaysia, Unit L3-E-1A & L3-E-1B, Level 3, Enterprise 4, Technology Park Malaysia, 57000 Bukit Jalil, Kuala Lumpur melalui emel jobs@yim.my selewat-lewatnya pada 4 Jun 2021.

Kongsi
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Penganjur
Yayasan Inovasi Malaysia (YIM)
Lokasi
Yayasan Inovasi Malaysia
Tarikh
4 Mei 2021 - 4 Jun 2021
Masa
All Day

Lebih Hebahan

Hubungi Kami

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan lebih maklumat mengenai akitiviti kami atau ingin bertanya mengenai potensi perkongsian atau kolaborasi, lengkapkan borang berikut dan kami akan menghubungi anda!

Ditubuhkan sejak Oktober 2008, visi kami adalah untuk mendorong inovasi dan kreativiti di kalangan rakyat Malaysia, dengan menyasarkan kanak-kanak, belia, wanita, orang kurang upaya, masyarakat luar bandar dan organisasi bukan kerajaan.

Lokasi

Unit L3-E-1A & L3-E-1B,
Level 3, Enterprise 4,
Technology Park Malaysia,
57000 Bukit Jalil,
Kuala Lumpur

Hubungi Kami
Jom setia berhubung dengan kami

Langgan kami dan terima berita dan peristiwa terkini dari YAYASAN INOVASI MALAYSIA

Our time: 2:05pm +08

Terima kasih kerana melayari laman web baru kami. Kami ingin maklum balas mengenai pengalaman anda untuk membantu kami menguruskan laman web kami dengan lebih baik untuk anda!