1 Mac 2021

SIO Roadshow Inovasi Sosial (Zone Utara)

event-sosial-innovation-outreach

Mengenai Acara

SIO Roadshow Inovasi Sosial adalah projek untuk
menyebarluas STIE dan inisiatif inovasi sosial ke seluruh Malaysia. Ia juga menjejaki potensi produk-produk inovasi yang mempunyai impak sosial yang tinggi dan menggalakkan jaringan smart partnership antara agensi kerajaan, komuniti, korporat, akademia. Program ini juga menjalankan kajian Community Need Analysis bagi setiap zon di Malaysia, tujuan untuk mengenalpasti masalah dan cabaran komuniti.
Program ini juga mengadakan mini pertandingan inovasi sosial diperingkat zon di Malaysia dan mengadakan SI open day sebagai platform mengetengahkan produk-produk inovasi social berimpak tinggi.

Kongsi
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Penganjur
Yayasan Inovasi Malaysia (YIM)
Lokasi
-
Tarikh
1 Mac 2021
Masa
All Day

Lebih Hebahan

  Hubungi Kami

  Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan lebih maklumat mengenai akitiviti kami atau ingin bertanya mengenai potensi perkongsian atau kolaborasi, lengkapkan borang berikut dan kami akan menghubungi anda!

  Ditubuhkan sejak Oktober 2008, visi kami adalah untuk mendorong inovasi dan kreativiti di kalangan rakyat Malaysia, dengan menyasarkan kanak-kanak, belia, wanita, orang kurang upaya, masyarakat luar bandar dan organisasi bukan kerajaan.

  Lokasi

  Unit L3-E-1A & L3-E-1B,
  Level 3, Enterprise 4,
  Technology Park Malaysia,
  57000 Bukit Jalil,
  Kuala Lumpur

  Hubungi Kami
  Jom setia berhubung dengan kami

  Langgan kami dan terima berita dan peristiwa terkini dari YAYASAN INOVASI MALAYSIA