2017

Batt Pack C13

Inovator

Mohd Feroz Bin Zainal

Kisah Inovasi

Battery Pack C13 adalah bateri yang mudah alih yang digunakan untuk menjana elektrik tanpa menggunakan minyak dan petrol. Pek Bateri C13 telah diilhamkan oleh Encik Feroz Zainal yang menjalankan trak makanan pizza. Ia berfungsi dengan menyediakan sumber tenaga elektrik kepada peniaga pasar malam atau pembekal trak makanan yang beroperasi pada waktu malam, di mana mereka memerlukan sumber tenaga elektrik selama lebih dari 8 jam

Inovasi Berkaitan

Maaf, tiada inovasi dijumpai.

Hubungi Kami

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan lebih maklumat mengenai akitiviti kami atau ingin bertanya mengenai potensi perkongsian atau kolaborasi, lengkapkan borang berikut dan kami akan menghubungi anda!

Ditubuhkan sejak Oktober 2008, visi kami adalah untuk mendorong inovasi dan kreativiti di kalangan rakyat Malaysia, dengan menyasarkan kanak-kanak, belia, wanita, orang kurang upaya, masyarakat luar bandar dan organisasi bukan kerajaan.

Lokasi

Unit L3-E-1A & L3-E-1B,
Level 3, Enterprise 4,
Technology Park Malaysia,
57000 Bukit Jalil,
Kuala Lumpur

Hubungi Kami
Jom setia berhubung dengan kami

Langgan kami dan terima berita dan peristiwa terkini dari YAYASAN INOVASI MALAYSIA

Our time: 3:46am +08

Terima kasih kerana melayari laman web baru kami. Kami ingin maklum balas mengenai pengalaman anda untuk membantu kami menguruskan laman web kami dengan lebih baik untuk anda!