2020

Inomaj-inovasi Kata Majmuk

Inovator

Ahmad Afandi Bin Yusri

Kisah Inovasi

INOMAJ merupakan inovasi yang telah dihasilkan untuk murid mengkonsepsi,berminat dan meningkatkan pencapaian terhadap kata majmuk. Inovasi ini telah dibangunkan dalam tiga jenis produk iaitu kad imbasan(e-card),game board play dan mobile apps.

Inovasi Berkaitan

Inomaj-inovasi Kata Majmuk

2020

INOMAJ merupakan inovasi yang telah dihasilkan untuk murid mengkonsepsi,berminat dan meningkatkan pencapaian terhadap kata majmuk. Inovasi ini telah dibangunkan dalam...

Hubungi Kami

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan lebih maklumat mengenai akitiviti kami atau ingin bertanya mengenai potensi perkongsian atau kolaborasi, lengkapkan borang berikut dan kami akan menghubungi anda!

Ditubuhkan sejak Oktober 2008, visi kami adalah untuk mendorong inovasi dan kreativiti di kalangan rakyat Malaysia, dengan menyasarkan kanak-kanak, belia, wanita, orang kurang upaya, masyarakat luar bandar dan organisasi bukan kerajaan.

Lokasi

Unit L3-E-1A & L3-E-1B,
Level 3, Enterprise 4,
Technology Park Malaysia,
57000 Bukit Jalil,
Kuala Lumpur

Hubungi Kami
Jom setia berhubung dengan kami

Langgan kami dan terima berita dan peristiwa terkini dari YAYASAN INOVASI MALAYSIA

Our time: 5:13am +08

Terima kasih kerana melayari laman web baru kami. Kami ingin maklum balas mengenai pengalaman anda untuk membantu kami menguruskan laman web kami dengan lebih baik untuk anda!