Sertai Kami

Hubungi Kami

Waktu Kerja

Kolaborator

Jadilah kolaborator YIM!

YIM bekerjasama dengan rangkaian rakan dari pelbagai bidang dengan tujuan yang sama untuk memperkukuh dan menginspirasi budaya sains, teknologi dan inovasi (STI) di kalangan inovator di Malaysia untuk memberi inspirasi , memupuk dan mempopularkan lagi inovasi.

Inovator

Adakah anda inovator yang kami cari?

Sebagai tambahan kepada geran pengembangan inovasi yang diberikan kepada inovator, YIM berusaha untuk menyokong inovator kami dalam peningkatan kapasiti.

Melalui bimbingan, latihan untuk menyebarkan inovasi kepada masyarakat, peluang rangkaian, akses pasaran, nasihat amalan terbaik, dan banyak lagi, kami memberikan inovator pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk menyusun strategi dan memimpin dengan lebih baik, sehingga membuka jalan kerana menghasilkan kesan yang lebih besar dalam jangka masa panjang.

Hubungi Kami

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan lebih maklumat mengenai akitiviti kami atau ingin bertanya mengenai potensi perkongsian atau kolaborasi, lengkapkan borang berikut dan kami akan menghubungi anda!

Ditubuhkan sejak Oktober 2008, visi kami adalah untuk mendorong inovasi dan kreativiti di kalangan rakyat Malaysia, dengan menyasarkan kanak-kanak, belia, wanita, orang kurang upaya, masyarakat luar bandar dan organisasi bukan kerajaan.

Lokasi

Unit L3-E-1A & L3-E-1B,
Level 3, Enterprise 4,
Technology Park Malaysia,
57000 Bukit Jalil,
Kuala Lumpur

Hubungi Kami
Jom setia berhubung dengan kami

Langgan kami dan terima berita dan peristiwa terkini dari YAYASAN INOVASI MALAYSIA

Our time: 4:25am +08

Terima kasih kerana melayari laman web baru kami. Kami ingin maklum balas mengenai pengalaman anda untuk membantu kami menguruskan laman web kami dengan lebih baik untuk anda!